Instruktörer

Louise Nilsson

Jag heter Louise och driver Selleberga Hundsportcenter med stöd av familj och vänner. Det har alltid varit en dröm för mig att starta upp en sådan här verksamhet, och när jag väl fick nys om passande tomma lokaler så tog jag chansen!
Hundträning har varit en del av min vardag och livsstil sedan år 2004 då jag fick min första egna hund. Men det var inte förrän år 2013 jag tog klivet ut på tävlingsbanorna tillsammans med min andra hund, min kelpie Xpexa.
Xpexa är, och kommer alltid vara, en stor pusselbit i min utveckling som hundägare, hundförare och hundtränare.

Jag bor i Bjuv tillsammans med sambo, dotter och våra tre hundar.

Meriter:
- U-SM silver lydnadsklass 2
- U-SM brons agilitylag
- World Agility Open 2016; lagbrons
- World Agility Open 2017; lagguld & individuellt silver
- World Agility Open 2018; lagsilver
- Årets agilityhund, Large 2017 3:a
- Agility SM 2016 Växjö
- Agility SM 2017 Östersund
- Agility SM 2018 Sundsvall
- Agility SM 2019 Klippan
- Kvalad Agility SM 2020 Ystad

Emma Eriksson

Mitt namn är Emma Eriksson. Jag är 26 år och bor tillsammans med min sambo i Ängelholm. Jag är uppväxt på landet utanför Helsingborg där jag spenderade många timmar i stallet.
På senare år har jag bytt ut de 600 kilos hästarna mot min lilla spets på dryga 5 kilo. Hon är en pigg och glad liten tjej på 3 år som jag tränar för en av Sveriges ledande agilityförare. Vi har tävlat aktivt sen 1,5 år tillbaka.
När jag inte umgås med min hund så spenderar jag mycket av min tid på Ica Maxi Ängelholm där jag arbetar som säljledare - blommor.

Meriter:
- Agility SM 2019 Klippan
- Kvalad Agility SM 2020 Ystad
- Silvermedalj "SM för alla" 2020 

Pernilla Gervald

Mitt namn är Pernilla Gervald och jag bor tillsammans med min man och våra tre hundar i Tågarp. Jag har vuxit upp med pudlar och var alltid den som gick diverse kurser med våra hundar, allt från valpkurs, allmänlydnad och agility.
Min största passion här i livet är mina hundar och såklart: agility.
Min "riktiga" agilitykarriär drogs igång först ordentligt hösten 2015 när jag började gå kurs med min pudel Eija. Därefter har jag ägnat all min lediga tid åt agility och hundträning.
Jag är utbildad A1 och A2 instruktör, men även instruktör i allmänlydnad (grund).
Båda mina pudlar Eija & Lexa tävlar i klass 3 men just nu är jag endast aktivt med Lexa. Min border collie Tella är bara en unghund och tränar även hon inför en kommande agilitykarriär, men vi spenderar också en del tid i fårhagen och vallar. 

Meriter:
Kvalad agility SM 2020 Ystad 

Kathrin Runge

Mitt namn Kathrin Runge och jag bor i Bunkeflostrand tillsammans med min sambo och våra 4 shelties. Jag tror jag föddes med ett behov av att vara omringad av djur. Som liten fick jag aldrig någon hund utan tog mig an grannens kungspudel. Det var på denna väg jag kom i kontakt med agilityn. Under mina 15 år inom agilityvärlden har jag hunnit utbilda mig till allmänlydnadsinstruktör med valpspecial, A1 & A2 instruktör. och jag hoppas att det blir fler utbildningar inom snar framtid!

Som instruktör kollar jag mycket på detaljer, kommunikation, handling och placering. Jag vill gärna att du och din hund ska få ett gott samarbete och att ni finner glädje tillsammans - oavsett vad vi tränar. Jag hoppas vi ses på en kurs framöver!

Meriter:
- World Agility Open 2016; lagbrons
- World Agility Open 2016; vinst i agilityklasskval till final
- World Agility Open 2016; kvalad till 4/4 finaler.
- Kvalad till SM individuellt 2017-2020
- Kvalad till SM i lag 2017 & 2020
- Kvalat & deltagit i Gåsahoppets final 2017-2019
- 3:a i Sveland cup 2016

Micke Steinert

Micke Steinert heter jag. Jag bor i en villa i Mörarp tillsammans med mina två döttrar och tre hundar. Jag driver företaget DDT Sökhundar AB (www.ddtsokhundar.se) där jag utbildar och utvecklar specialsökhundar och jobbar även operativt med mina egna hundar. Jag är utbildad lärare i specialsök och spår för arbetande hundar på Hundcampus i Hällefors där jag även jobbar med grundutbildningar och utbildningar för operativa sökhundar. Jag är väldigt glad för hundar som är lite spralliga men även att stärka självförtroendet hos hundar som är osäkra. Jag har tränat och utbildat hundar som söker bl a droger, sprängämne, vägglöss, barkborre, Svarthuvad snigel och ägg från mördarsniglar.