Instruktörer

Louise Nilsson

Jag heter Louise och driver Selleberga Hundsportcenter med stöd av familj och vänner. Det har alltid varit en dröm för mig att starta upp en sådan här verksamhet, och när jag väl fick nys om passande tomma lokaler så tog jag chansen!
Hundträning har varit en del av min vardag och livsstil sedan år 2004 då jag fick min första egna hund. Men det var inte förrän år 2013 jag tog klivet ut på tävlingsbanorna tillsammans med min andra hund, min kelpie Xpexa.
Xpexa är, och kommer alltid vara, en stor pusselbit i min utveckling som hundägare, hundförare och hundtränare.

Jag bor i Bjuv tillsammans med sambo, två barn, våra fyra hundar och katt.

Meriter:
- U-SM silver lydnadsklass 2
- U-SM brons agilitylag
- World Agility Open 2016; lagbrons
- World Agility Open 2017; lagguld & individuellt silver
- World Agility Open 2018; lagsilver
- Årets agilityhund, Large 2017 3:a
- Agility SM 2016 Växjö
- Agility SM 2017 Östersund
- Agility SM 2018 Sundsvall
- Agility SM 2019 Klippan
- Kvalad Agility SM 2020 Ystad
- Agility SM 2021 Kalmar 7:a

Emma Eriksson

Mitt namn är Emma Eriksson. Jag är 29 år och bor tillsammans med min sambo och vår son i Ängelholm. Jag är uppväxt på landet utanför Helsingborg där jag spenderade många timmar i stallet.
På senare år har jag bytt ut 600 kilos hästarna mot något mindre och lättare djur - hundar. Detta är absolut inget jag ångrar, då de är så himla kul att träna hund!
Hemma hos oss bor en liten svart spetsblandning som heter Geizha och en bordercollie som heter Essie.
När jag inte umgås med min familj eller mina hundar så spenderar jag vanligtvis mycket av min tid på Ica Maxi Ängelholm där jag arbetar som säljledare - blommor. Är dock mammaledig för tillfället.

Meriter:
- Agility SM 2019 Klippan
- Kvalad Agility SM 2020 Ystad
- Agility "SM för alla" 2020 SILVER
- Agility SM 2021 Kalmar SM GULD

Pernilla Gervald

Mitt namn är Pernilla Gervald och jag bor tillsammans med min man och våra fem hundar utanför Kågeröd. Jag har vuxit upp med pudlar och var alltid den som gick diverse kurser med våra hundar, allt från valpkurs, allmänlydnad och agility.

Min största passion här i livet är mina hundar och såklart: agility. Min "riktiga" agilitykarriär drogs igång först ordentligt hösten 2015 när jag började gå kurs med vår äldsta pudel Eija. Därefter har jag ägnat all min lediga tid åt agility och hundträning. Jag är utbildad A1 och A2 instruktör, men även instruktör i allmänlydnad (grund). Just nu är jag tävlingsaktiv med två av våra hundar, min border collie Tella som är 4 år och tävlar i klass 3 och min pudel Xtra på 2 år som precis startat klass 1.
Min man delar även han samma intresse och tränar/tävlar två av våra andra hundar.

För mig är det viktigt att träningen är rolig! För då blir allt annat så mycket lättare. Jag anpassar all träning efter individen, för jag anser att det är viktigast att respektive individ och ekipage kan få jobba utifrån deras förutsättningar.

Och tillsammans ser vi till att vända svagheter till styrkor!

Hoppas vi ses!

Meriter:
Kvalad agility SM 2020 Ystad 

Kathrin Runge

Mitt namn Kathrin Runge och jag bor i Bunkeflostrand tillsammans med min sambo och våra 4 shelties. Jag tror jag föddes med ett behov av att vara omringad av djur. Som liten fick jag aldrig någon hund utan tog mig an grannens kungspudel. Det var på denna väg jag kom i kontakt med agilityn. Under mina 15 år inom agilityvärlden har jag hunnit utbilda mig till allmänlydnadsinstruktör med valpspecial, A1 & A2 instruktör. och jag hoppas att det blir fler utbildningar inom snar framtid!

Som instruktör kollar jag mycket på detaljer, kommunikation, handling och placering. Jag vill gärna att du och din hund ska få ett gott samarbete och att ni finner glädje tillsammans - oavsett vad vi tränar. Jag hoppas vi ses på en kurs framöver!

Meriter:
- World Agility Open 2016; lagbrons
- World Agility Open 2016; vinst i agilityklasskval till final
- World Agility Open 2016; kvalad till 4/4 finaler.
- Kvalad till SM individuellt 2017-2020
- Kvalad till SM i lag 2017 & 2020
- Kvalat & deltagit i Gåsahoppets final 2017-2019
- 3:a i Sveland cup 2016

Hilda Kronfelt

Mitt namn är Hilda Kronfelt och jag bor tillsammans med mina tre hundar i förslöv. Jag har alltid varit omgiven utav hundar och det är tack vare min mamma som hundintresset tidigt växte fram. Jag skulle vilja kalla mig för en riktig nörd då det mesta i mitt liv är kretsar runt hundar och hundträning.
Det jag tycker är det allra viktigaste med hundträning är att bli allra bästa vänner, att tillsammans lära sig att kommunicera med varandra.

Jag är snart utbildad A1 instruktör och planerar att utbilda mig vidare.
Mina tre hundar är alla olika raser och i blandade åldrar, från 9år ner till 7 månader. Tillsammans tävlar och tränar vi agility och lydnad. Något vi alla fyra älskar att göra våra lediga helger är att spåra i skogen.

Jag hoppas att vi ses på en kurs i framtiden.

Meriter:
Ungdoms SM 2022
Första plats lydnad klass 1
Andra plats bruks appell

Christel Mellberg

Jag heter Christel Mellberg och har sysslat med hund i hela mitt liv. Uppväxt med diverse olika hundar och sedan 25 år tillbaka har jag haft rottweiler som min ras. I dagsläget lever jag med tre hanar, Pajaz, Ellioth och Tiger. Jag har i 10 års tid varit aktiv som hundförare i hemvärnet med två egna hundar. Numera tränar och tävlar jag i bruks spår med min 5 årige hane Tiger. Med övriga två är det viltspår som gäller. Jag tränar även specialsök med dem. Har provat på både lydnad, freestyle, sök och nosework. Däremellan strövar vi gärna omkring i skog och mark.