Allmänna villkor

Kursverksamhet
När du anmäler dig till någon av våra kurser är anmälan bindande. Anmäl dig inte förrän du vet att du verkligen kan delta. Vi följer dock svensk lagstiftning om konsumentskydd vid distansavtal som innebär att du som privatkonsument har full rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Detta gäller från den dag du beställde tjänsten. Detta gäller dock inte om du påbörjat kursen. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen. Vill du avboka din anmälan meddelar du detta till vår mailadress sellebergahund@hotmail.com. Här är det viktigt att du kan påvisa att vi nåtts av din avbokning. 

Om du eller din hund blir sjuk och inte kan delta, så behövs läkar- eller veterinärintyg för att återbetalning av uteblivna kurstillfällen ska ske.

På anläggningen
Enligt lagen om tillsyn över hundar och katter (lag 2007:1150) har en hundägare alltid strikt ansvar för sin hund och det gäller självklart även när ni är på kurs och vid egen träning på anläggningen.

Hunden ska vara vaccinerad enligt SKK's rekommendationer. Valp kan påbörja valpkurs innan påfyllnadsdosen som ges vid 3 månaders ålder, under förutsättning att grundvaccinationen är gjord. Rådgör med din veterinär om du är osäker.

Se till att både du och din hund är försäkrade ifall olyckan skulle vara framme.

Trivselregler
- Ytterskor är inte tillåtna på konstgräset. Det finns gott om yta att byta skor på innan man kliver in där.
- Plocka upp efter din hund trots att det "bara" är åkerområde. Vi måste hålla rent på våra fina promenadvägar. Bajspåsarna slängs givetvis i närmsta soptunna.
Rasta hunden ordentligt innan ni går in i hallen. Om mot förmodan en olycka skulle ske finns det rengöringsmedel att använda sig av på plats. 
Om något skulle gå sönder under er träningstid, eller ni upptäcker att något som inte är som det ska - meddela snarast möjligt via sms 070-58 72 399 eller mail sellebergahund@hotmail.com.
- Löptikar är välkomna, men ENDAST med tikskydd på i inomhushallen.
- Respektera träningstiderna när du bokar hallen. Det kan vara bokat både innan och efter dig. Alla vill få ut så mycket utav sin tid som möjligt. Likaväl kan det vara tomt innan och efter dig, men du har fortfarande bara rätt till din bokade tid. 
Rökning är inte tillåtet i hundhallen, utanför ytterdörren eller på gräsplanerna.